Porų ir bulvių kroketai


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
200 g bulvių
400 g porų (baltųjų dalių, plonai supjaustytų griežinėliais)
3 dideli kiaušiniai
0,5 stiklinės džiūvėsėlių
0,5 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
druskos,
grūstų juodųjų pipirų aliejaus virimui
Gaminimas:
Išvirti bulves, sutrinti. Porus virti 2 –3 minutes, nuvarvinti. Sumaišyti su bulvėmis ir likusiais produktais. Mišinį palaikyti šaldytuve apie valandą. Formuoti nedidelius kroketus ir virti aliejuje. Nuvarvinti ant popierinių rankšluosčių, patiekti su natūraliu jogurtu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!