PORAI SU DEŠRA ALAUS PADAŽE

Ingridientai:
8 porai
1 šaukštas sviesto
2 šaukštai miltų
1.5 stiklinės alaus
250 g virtos dešros
150 g aštraus fermentinio sūrio
pagal skonį druskos, maltų pipirų

Gaminimas
Baltąsias porų dalis 15 min. virti pasūdytame vandenyje, Paskui išgriebti ir, vandeniui nuvarvėjus, sudėti į riebalais išteptą ugniai atsparų indą. Miltus pakepinti su sviestu, praskiesti alumi, pasūdyti, paskaninti maltais pipirais ir nuolat maišant pakaitinti, kol užvirs. Paruoštą padažą užpilti ant porų, ant viršaus sudėti supjaustytą plonais griežinėliais dešrą, apibarstyti rupiai tarkuotu fermentiniu sūriu ir 15 min. kepti karštoje orkaitėje

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!