Plekšnės apkepėlės


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.600 g plekšnės filė, 2.svogūnas,
3.citrina,
4.sviesto,
5.stiklinė daržovių nuoviro,
6.2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio,
7.2 tryniai,
8.petražolių lapelių,
9.2 šaukštai miltų,
10.druskos,
11.pipirų.
Gaminimas:

Iš vienos pusės citrinos išspausti sultis, o kitą supjaustyti. Filė
supjautyti, sudėti į puodą, apšlakstyti citrinos sultimis, pasūdyti,
apibarstyti pipirais ir patroškinti. Svogūną supjaustyti ir pakepti
aliejuje. Tada apibarstyti miltais ir dar pakepti. Atskiesti šaltu
nuoviru, virti, kol sutirštės. Po to įberti petražolės lapelių,
sūrio. Padažą sumaišyti su tryniais ir troškinta žuvimi. Gautą masę
sudėti į sviestu išteptą indą, apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje
30 minučių. Patiekti su duona. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Ruta 2009-05-23 16:23:49
Gal visai ir neblogai pavyko, bet kitakrt zadu deti truputi maziau miltu. Gana greitas ir skanus patiekalas, rekomenduoju pabandyti.