Pikantiškai įdaryti maltiniai

Ingridientai:
800 g naminio faršo,
1 piene išmirkyta batono riekele,
1 šaukštas krakmolo,
1 kiaušinis,
20 g sviesto,
1 svogūno galvute,
kiaulienos prieskoniu,
krakmolo, imbiero, cukraus, druskos,
aliejaus maltiniams patepti.

Įdarui:
3 morkos,
200 g fermentinio sūrio,
2 skilteles česnako,
4 šaukštai aliejaus.
Gaminimas
Į faršą įmaišome supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, kiaušinio plakinį, krakmolą, batono riekelę, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. Į atvėsusias morkas įmaišome sutarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintą česnaką. Formuojame maltinius, į kiekvieno vidų įdėdami po šaukštą įįdaro. Maltinių viršų patepame aliejumi ir kepame 220 C temperatūūros orkaitėje apie 1 vai. Patiekiame su virtais ryžžiais bei marinuotomis daržžovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!