Paukštienos šaltiena su obuoliais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 antis, 3-4 obuoliai,
2.2 morkos,
3.1 šaukštelis kmynų,
4.2-3 lauro lapeliai,
5.1 svogūnas, pipirų,
6.1 šaukštas želatinos,
druskos,
7.2 l vandens, petražolių.
Gaminimas:
Antį išdarinėti, supjaustyti gabaliukais, sudėti į šaltą vandenį,užvirinti ir virti ant lengvos ugnies, nugraibstant putas. Kepenėlių nevirti, o iškepti ir patieki atskirai. Prieš baigiant virti, sudėti morkas, svogūną, pipirus, lauro lapelius, kmynus. Išvirus sultinį perkošti. Mėsą atskirti nuo kaulų, morkas supjaustyti griežinėliais, supilti ištirpintą želatiną, sudėti nuluptus (be sėklalizdžių) skiltelėmis pjaustytus obuolius, užvirinti ir supilstyti į arbatos puodelius arba tam tikrą dubenį. Pabarstyti smulkiai pjaustytomis petražolėmis. Atšaldyti. Duodant į stalą, išversti į lėkštes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!