Omletas su raudonikiais

Ingridientai:
3 kiaušiniai,
0,5 stiklinės pieno,
4-5 virti raudonikiai,
1 pomidoras,
1 maža svogūno galvutė,
20 g fermentinio sūrio,
žalių petražolių lapelių,
druskos,
apie 10 g sviesto.

Gaminimas
Svogūno galvutę supjaustome kubeliais ir pakepame svieste. Grybus perpjauname pusiau, pomidorą supjaustome nedideliais gabalėliais, susmulkiname petražoles. Viską sudedame į keptuvę ir užpilame pasūdytu kiaušinių ir pieno plakiniu. Keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame ant nedidelės ugnies. Baigiant kepti omletą pabarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!