Morkų ir spanguolių sultys

Ingridientai:
400 g morkų,
200 g spanguolių,
120 g cukraus,
1/2 citrinos,
1/2 stiklinės virinto vandens.
Gaminimas
Morkos gerai nuplaunamos, nuskutamos, smulkiai sutarkuojamos ir išsunkiamos. Spanguolės perrenkamos, nuplikomos, sutrinamos ir išsunkiamos. Morkų ir spanguolių sultys sumaišomos,
supilamas vanduo, suberiamas cukrus, supilamos išspaustos citrinos sultys, sudedama nutarkuota žievelė ir atšaldoma. Vertingiausios sultys, kai geriamos tik pagamintos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!