Morkų ir rūgštynių salotos

Ingridientai:
300 g morkų,
sauja rūgštynių,
3 šaukštai saulėgrąžų branduolių.

Padažui:
3 šaukštai majonezo,
1 šaukštas obuolių acto,
1/2 arbatinio šaukštelio medaus,
1/5 arbatinio šaukštelio tarkuoto imbiero,
truputis druskos,
susmulkintų petražolių lapelių.
Gaminimas
Morkas sutarkuojame, susmulkiname rūgštynes, sudedame į salotinę, įberiame saulėgrąžų, išmaišome, užpilame padažą ir patiekiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!