Morkų, imbiero ir kmynų salotos

Ingridientai:
0,5 kg morkų;
2 š. aliejaus;
2 a.š. kmynų;
1 š. tarkuoto imbiero;
2 skiltelės smulkinto česnako;
2 š. citrinos sulčių;
druskos,
juodųjų pipirų;
petražolių.
Gaminimas
Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Aliejuje apie 30 s pakepti kmynus. Sudėti imbierą ir česnaką ir dar pakepti 1 min. Suberti morkas, užpilti citrinų sultimis ir 5-6 min apkepti. Galima įpilti truputį vandens.Paskaninti druska, juodaisiais pipirais ir petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!