Monmarto salotos

Ingridientai:
(4 pocijos)

200g pomidorų
160g žementalio sūrio
120g sūdytos arba rūkytos lašišos
150g salotų lapų
100g tarkuotų morkų
50g mėlynųjų vynuogių
50g išlukštentų graikiskų riešutų
120ml citrinos sulčių
Sezamo sėklų krapų papuošti

Gaminimas
Ant lėkščių išdėliokite gerai nuplautus, nusausintus ir smulkiai suplėšytus salotų lapus. Per vidurį sudėkite tarkuotas morkas
Lašisą, pimidorą, sūrį, svogūnus supjaustykite šiaudeliais. Kad Žermentelio sūris būtų įdomesnio skonio, pamirkykite jį citrinos sultyse (5-10 min ), paskui supjaustykite ir graikiškus riešutus sudėkite ant viršaus
Alyvuogių aliejų, sumaišyti su citrinų sultimis ir pagardintąą prieskoniais, tolygiai užžpilkite ant salotų .Papuošškite sezamo sėklomis ir krapų ššakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!