Migdoliniai kamuolėliai

Ingridientai:
125 g migdolų plokštelių (galima susmulkintų lazdynų riešutų),
3-5 šaukštai pieno,
3 šaukštai cukraus,
50 g sviesto,
100 g juodojo šokolado,
blizgančių cukrinių karoliukų,
3 lašai migdolų kvapų.
Gaminimas
Sviestą išsukame su cukrumi, supilame migdolus, kvapus, ir maišome, kol gerai išsimaišys. Suformuojame kamuoliukus ir sudėję į lėkštę atšaldome šaldytuve, kol jie tampa kieti. Juodąjį šokoladą ištirpiname su keliais šaukštais pieno, apvoliojame kamuoliukus ir papuošę vėl atšaldome. Patiekiame popieriniuose padėkliukuose.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!