Mielinis obuolių pyragas

Ingridientai:
3 tryniai,
200 g cukraus pudros,
75 g sviesto,
vanilinis cukrus,
375 g miltų,
20 g mielių,
druska,
3 obuoliai,
3 šaukštai cukraus.
Gaminimas
Trynius ištrinti su cukraus pudra iki baltumo, supilti ištirpintą sviestą, piene mirkytas mieles, truputį druskos ir miltus. Gerai išminkyti tešlą, įpilti truputį pieno, jei per tiršta. Ištepti sviestu ar margarinu kepimo formą, pabarstyti miltais, sudėti tešlą. Nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius sudėlioti ant tešlos, lengvai juos įspaudžiant. Iškeptą pyragą pabarstyti cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!