Mieliniai rageliai su džemu

Ingridientai:
400 g. miltų,
130 g. sviesto,
40 g. mielių,
5 šaukštai cukraus,
5 šaukštai grietinės,
2 kiaušiniai,
keli lašeliai migdolų aromato.

Įdarui:

1 nedidelis stiklainis tiršto džemo,
2 šaukštai razinų,
2 šaukštai kapotų migdolų,
cukraus pudros pabarstymui.
Gaminimas
Paruoškite tešlą: mieles ištrinkite su šaukšteliu cukraus. Miltus sukapokite su sviestu, sudėkite kitus tešlai skirtus produktus ir suminkykite tešlą. Iškočiokite 5-7 mm storio stačiakampius lakštus ir supjaustykite juostomis. Suraižykite tešlos juostas trikampiais. Paruoškite įdarą iš jam skirtų produktų. Kiekvieno trikampio viduryje įdėkite šiek tiek įdaro ir susukite, pradėdama nuo plačiojo krašto. Kepimo formą ištepkite riebalais. Ragelius sudėkite kelių centimetrų atstumu vieną nuo kito ir dar pakildinkite apie 25 min. Aptepkite kiaušinio tryniu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min., kol parus. Apibarstykite cukraus pudra.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!