Mielinės roželės su kokosais

Ingridientai:
1 dėžutė šaldytos sluoksniuotos mielinės
tešlos,
2 baltymai,
0,5 stiklinės cukraus pudros,
300 g kokosų drožlių,
2 šaukštai citrinų sulčių.
Cukraus pudros roželėms pabarstyti.
Gaminimas
Baltymus suplakame su cukraus pudra ir sumaišome su kokosų drožlėmis bei citrinų sultimis. Tešlos lakštus šiek tiek pakočiojame, aptepame kokosų mase ir susukame į volelius. Juos supjaustome 1,5-2 cm storio griežinėliais. Griežinėlius sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir žirklutėmis įkerpame jų viršų 5 kartus. Kildiname apie 20 min. Kepame 200-220 C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. Iškepusias roželes pabarstome cukraus pudra. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!