Marinuotos voveraitės


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

 1kg voveraičių, truputis druskos

 

Gaminimas:
Marinatui paruošti papildomai reikės: 300 ml vandens, 100-200ml acto, šaukštelio cukraus, 2 šaukšteliai druskos, 3 lauro plapelių, 5 kvapiųjų, 5 juodųjų pipirų, skiltelė česnako. Voveraites išvalykite, nuplaukite, po to pavirkite 15 min pasūdytame vandenyje ir sudėkite į stiklainius, užpilkite karštu marinatu. Stiklainisu sustatykite į verdančio vandens puodą ir kaitinkite su uždėtais (neuždarytais) dangteliais 20 minučių, po to užsukite dangtelius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!