MARINUOTA PAPRIKA SU KOPŪSTAIS


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
30 paprikos ankščių, 4-5 kopūstų gūžių (raudonųjų ar baltųjų), 5 šaukštai druskos, 7 šaukštai cukraus, vyno acto, lauro lapelių, kvapniųjų ir karčiųjų pipirų.
Gaminimas:
Kopūstus susmulkinti, išmaišyti su druska, pipirais ir cukrumi. Papriką nuplauti, išskobti vidų ir pridėti ten kopūstų. Užpilti marinatu iš vienodo kiekio vandens ir acto. Uždengus stiklainius pakaitinti - pirmą dieną 30min., 100 laipsnių temperatūroje; antrą dieną - 20min., 90 laipsnių temperatūroje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!