Maltos veršienos kepsnys

Ingridientai:
1,2 kg maltos veršienos,
6 riekelės batono,
1 kiaušinis,
2 svogūnai,
50 g sviesto,
1,5 stiklinės pieno,
1 morka,
3 šaukštai majonezo,
mėsos prieskonių,
2 laurų lapai,
druskos,
pipirų.

Gaminimas
Į maltą mėsą įminkome keptuvėje su sviestu apkeptą svogūną, kiaušinį, išmirkytą piene ir sutrupintą batoną, įberiame prieskonių, druskos.
Į skardą įtiesiame foliją, patepame aliejumi ar sviestu, vėduokle sudedame plonais griežinėliais supjaustytą morką, keletą pipirų grūdelių, laurų lapus, sudedame mėsos masę, ant jos susmulkintą svogūną, sumaišytą su majonezu.
Kepame orkaitėje apie 1,5 vai.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!