Makaronai su vištiena ir grybais

Ingridientai:
250 g spageti makaronų,
150 g keptos ar rūkytos vištienos,
250 g Kėdainių grybų įdaro koldūnams,
250 ml grietinėlės,
1 val.š. aliejaus,
prieskoniu makaronams, druskos, baziliko
Gaminimas
Makaronus sudėti į pasūdytą verdantį vandenį ir išvirti.
Tuo tarpu daryti padažą: smulkiai supjaustytą vištieną šiek tiek pakepinti, tuomet sudėti grybų padažą ir maišant patroškinti pora min. Įberti prieskonių makaronams ir supilti grietinėlė, maišyti kol masė sutirštės. Pabaigoje įberti baziliko.
Patiekimas: dėti į lėkštė makaronus ir ant jų pilti padažo. Prie makaronų tinka baltas vynas. Skanaus! (Neringa)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!