Makaronai su „Vidurnakčio“ padažu

Ingridientai:
400 g makaronų
1 svogūnas
250 g pomidorų
250 g mažos cukinijos
1 žalioji paprika
200 g džiovintų slyvų
100 ml alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis šviežių mėtų
1 šaukštelis šviežių bazilikų
1 šaukštas aliejaus
druskos
pipirų
Gaminimas

Nulupkite svogūną. Nuplaukite pomidorus ir pašalinkite kotelius. Nuplaukite cukinijas ir papriką, pašalinkite kotelius ir nulupkite. Viską smulkiai supjaustykite. Slyvas nuplaukite, perpjaukite per pusę ir išimkite kauliukus. Puode pakaitinkite alyvų aliejų, sudėkite supjaustytas daržoves, slyvas be kauliukų, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite 30 — 45 minutes. Sudėkite susmulkintas mėtas ir bazilikus. Puode užvirinkite 5 — 6 1 sūdyto vandens, sudėkite makaronus, įpilkite šaukštą aliejaus. Makaronus virkite 10 minučių, nukoškite, sudėkite į daržovių ir slyvų mišinį, gerai išmaišykite ir nedelsdami patiekite. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!