Lietiniai su vištiena

Ingridientai:
8 iškepti lietiniai,
virtos arba keptos vištienos (baltos mėsos),
2 stiklinės pieno,
80 g sviesto,
100 g fermentinio aštraus sūrio,
2 šaukštai miltų,
trinto muskato riešuto,
pipirų,
druskos.
Gaminimas
Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpdyti, įberti miltų ir keletą sekundžių palaikyti ant ugnies energingai maišant. Nukelti nuo ugnies, įpilti pieno, gerai išmaišyti. Vėl užkaisti ir pastoviai maišant laikyti, kol užvirs, įberti druskos, pipirų, muskato, tarkuoto sūrio. Pusę šio padažo išmaišyti su vištiena ir šia mase aptepti lietinius, likusiu padažu užpilti. Lietinius sudėti vieną ant kito, uždėti kelis gabalėlius sviesto ir 15 min. įkišti į karštą orkaitę.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!