Lašišos užkepėlė

Ingridientai:
150g. varškės,
100g. fermentinio sūrio,
100g. sūdytos lašišos,
prieskoniai.
Gaminimas
Sūris sutarkuojamas ir sumaišoma su varške, pridedama bazilikų, muskato, kitų prieskonių. Į nedidelį indelį įklojama folija, patepama aliejumi. Indelis išklojamas juostelėmis pjaustyta lašiša, ant jos sudedama varškės ir sūrio masė. Indelį dėti į orkaitę ir kepti 15min. Iškepusią užkepėlę iš indelio išversti į lėkštę kartu su folija. Į stalą siūloma patiekti su baltojo vyno padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!