Lašiša su majonezu


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1,5kg. lašišos
2.2 stiklinės žuvies sultinio;
stiklinė namie pasidaryto majonezo;
3.2 šaukštai smulkiai sukapotų šviežių krapų, pipirų
Gaminimas:
Nuskuskite, nuplaukite ir išskroskite lašišą. Įdėkite į didelį prikaistuvį, supilkite sultinį. Virinkite, kol žuvis ims byrėti gabaliukais maždaug 15 minučių. Žuvies nevartykite. Išimkite lašišą ir visiškai ataušinkite. Į dubenį sudėkite majonezą, šviežius krapus, suberkite pipirus ir rūpestingai išmayšykite. Mišinį perdėkite į dubenį ir papuoškite šviežių krapų šakelėmis. Nuo vienos pusės lašišai nulupkite odą; šaukštu ir šakute mėsą atskirkite nuo stuburo.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!