KREVEČIŲ UŽKANDIS

Ingridientai:
35 g krevečių,
80 g pomidorų,
45 g avokados,
10 g alyvų aliejaus,
2 g citrinų sulčių,
5 g salotų lapų,
5 g spalvotų saldžiųjų paprikų,
3 g žolelių aliejaus,
pipirų, druskos.
Gaminimas
Pomidorą nulupame, supjaustome griežinėliais ir nusausiname. Avokadą nulupame, išimame kaulą ir supjaustome nedideliais kubeliais. Krevetes atšildome, pašlakstome žolelių aliejumi, į lėkštės vidurį dedame formelę, į formelę dedame pomidoro griežinėlį, pjaustytą avokadą, pomidoro griežinėlį, krevetes ir vėl pomidoro griežinėlį. Puošiame salotų lapais, saldžiųjų paprikų šiaudeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!