Kopūstų salotos su obuoliais ir ananasais

Ingridientai:
8-10 porcijų
4 rūgštūs obuoliai,
625 g konservuotų susmulkintų ananasų,
1 vidutinio dydžio baltagūžis kopūstas,
Pasukų padažo.
Gaminimas
Sutarkuokite keturis neluptus obuolius. Nusunkite ananasus. Viską išmaišykite dideliame dubenyje. Supjaustykite kopūstą ir sudėkite į dubenį.

Pagaminkite pasukų užpilo iš 150 ml sidro acto, 10 ml (2arb. šaukšt.) garstyčių miltelių, 250 ml pasukų, 250 ml majonezo. Pasūdykite. Padažą užpilkite ant salotų ir sumaišykite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!