Kondensuoto pieno kremas

Ingridientai:
1 indelis kondensuoto karamelizuoto pieno,
600 g grietinėlės,
6 šaukštai tirpios kavos,
3 šaukštai konjako,
uogienės ir mėtų lapelių kremui papuošti.
Gaminimas
Į grietinėlę suberiame kavą ir suplakame iki standžių putų. Plakdami sudedame kondensuotą pieną. Įmaišome konjaką. Konditerinį švirkštą pripildome kremo ir sukamaisiais judesiais jo pripildome desertinius indelius. Papuošiame uogiene (geriausia rūgščia) ir mėtų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!