KINIŠKA VIŠTIENA

Ingridientai:
2 vištienos šlaunelės,
2 česnako skiltelės,
1/2 marinuoto agurko,
80 g valyto obuolio,
1 gabalėlis konservuoto ananaso,
1 šaukštelis medaus,
30 g marinuotos paprikos,
30 g konservuotų agurkų marinato,
1 agurkas, 1 svogūnas,
aliejaus,
vištienos prieskonių,
aitriosios paprikos.

Gaminimas
Iš vištienos šlaunelių išimame kaulą, vištieną pabarstome smulkintu česnaku bei prieskoniais, padarome apvalius pusgaminius. Kepame įkaitintame aliejuje paslėgę. Kitoje keptuvėje pakepiname kubeliais pjaustytą svogūną. Kai svogūnai pagelsta, sudedame griežinėliais pjaustytą agurką ir supilame marinatą. Troškiname 3 minutes. Sudedame skiltelėmis pjaustytą obuolį bei gabaliukais supjaustytą ananaso griežinėlįį, sudedame medų bei suberiame aitriąąjąą papriąką. Marinuąotą paępį1;riką supjaustoąme kubeliais ir sudedame. Viską supilame į keptuvę, kur kepėė viššta, ir dar patrošškiname 2 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!