Kiaulienos ''pica''

Ingridientai:
400 g kiaulienos nugarinės,
2 šaukštai majonezo,
2 šaukštai švelnaus kečupo,
100 g fermentinio sūrio,
5-6 pievagrybiai,
2 žaliosios alyvos,
druskos,
pipirų,
1 kiaušinis,
džiūvėsėlių.
Gaminimas
Nugarinę perpjauname pusiau ir išmušame kuo ploniau. Kiaušini išplakame su trupučiu druskos ir pipirų, aptepame vieną kepsnio pusę, tą pusę dedame į džiūvėsėlius ir paniruota puse į apačią padedame ant skardos. Kepsnio viršų aptepame majonezu ir kečupu, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, uždedame supjaustytų pievagrybių bei alyvų ir iškepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!