Kepti sojų paplotėliai su sūriu

Ingridientai:
100 g sojų paplotėlių,
2 kiaušiniai,
100-150 g fermentinio sūrio,
kiaulienos prieskonių,
4 šaukštai miltų,
aliejaus kepimui,
5-6 šaukštai džiūvėsėlių,
druskos.
Gaminimas
Sojų paplotėlius užpilame gausiai prieskoniais paskanintu verdančiu vandeniu (apie 2 stiklines). Paliekame 2 vai. Tuomet vandenį nupilame, paplotėlius įpjauname ir į vidų įdedame po riekelę sūrio. Įpjautus kraštus suspaudžiame. Paplotėlius apvoliojame miltuose, pasūdytame kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepame aliejuje. Patiekiame su virtais ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!