Keptas karpis su padažu 2

Ingridientai:
500g karpis
Citrininių žuvies prieskonių
1 citrinos sultys
Druskos

Padažui:
1 raudona paprika
3 skiltelės česnako
1 šaukštas marinuotų kaparėlių
1 jaunas svogūnas su laiškais
Krapų
2 šaukštai obuolių acto
5 šaukštai aliejaus
100g vandens
Druskos
Pipirų
Gaminimas
Išvalytą karpį pabarstome druska, žuvies prieskoniais, įtriname, palaistome citrinos sultimis ir marinuojame 5-6 val. suvynioję i foliją. Žuvį kepame grotelėse, žarijų kaitroje. Padažui susmulkiname papriką, svogūno galvutę, česnakus, krapus. Juos sumaišome su kaparėliais, actu, aliejumiu, vandeniu, paskaniname prieskoniais. Iškeptą karpį patiekme su padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!