Keptas jūros ešerys folijoje

Ingridientai:
jūros ešerio file,
rokiskio sūris,
morkos,
brokolio žiedeliai,
majonezas,
truputis aliejaus.
Gaminimas
Kiekvienam ešerio gabaleliui naudojamas atskiras folijos gabalelis. Ant folijos užpilti truputuka aliejaus, dedama žuvis, ant jos lygiomis dalimis -tarkuotas sūris, tarkuotos morkos, brokoliai išmaisyti su majonezu. uždejus šią masę folija užviniojama, kad skystis kepant neišbegtų pro kraštus.
Galima žuvi marinuoti kokiuose nors prieskoniuose. Beto galima naudoti nebutinai ešerį. (lina)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!