KEPTA ŽUVIS SU SŪRIU II

Ingridientai:
1 kg žuvies
druskos
80 g miltų
2 kaiušinių baltymai
40 g parmezano (fermentinio) sūrio
apie 40 g maltų džiūvėsėlių
aliejaus živiai kepti

Gaminimas
Nuvalyti žuvies gabaliukai truputį pasūdomi, apvoliojami miltais, suvilgomi išplaktuose kiaušinių baltymuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, apvoliojami maltais džiūvėsėliais ir kepami ant silpnos ugnies, kad žuvis gerai iškeptų. Valgoma su bulvių tyre ir šviežių daržovių salotomis, pagardintomis prieskoniais ir citrinos sultimis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!