Kepta strutiena su totorišku padažu

Ingridientai:
(4 porcijos)

450 g strutienos.

Marinatui:
100 g susmulkintų svogūnų,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
150 ml raudonojo sauso vyno,
1,5 šaukšto sutrintų kadagio uogų,
30 g aliejaus,
druskos, pipirų.

Padažui:
80 g majonezo,
2 šaukštai susmulkintų petražolių,
1 šaukštas susmulkintų svogūnų,
1 šaukštas smulkiai sukapotų marinuotų agurkų,
0,5 šaukšto susmulkintų kaparėlių.
Gaminimas
Paruošiame marinatą. Strutiena supjaustome gabalais ir marinuojame apie 4 vai.
Marinuotą mėsą kepame įkaitintame aliejuje iš visų pusių, o paskui dar šiek tiek uždengtoje keptuvėje.
Atvėsusią mėsą supjaustome griežinėliais ir patiekiame su totorišku padažžu. Jįį paruoššiame išš nurodytų produktų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!