Kepta kiauliena su moliūgais

Ingridientai:
600 g maltos kiaulienos ir jautienos,
200 g moliūgo,
2 piene išmirkytos batono
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
50 g sviesto,
maltos mėsos prieskonių,
aliejaus.
Gaminimas
Moliūgą supjaustome nedideliais kubeliais ir
apkepame keptuvėje su sviestu. Svogūną susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmaišome kiaušinį, maltą išmirkytą batoną, keptą svogūną, kiaušinių, prieskonius, druską, gerai išminkome.
Į mažos kepimo formos apačią dedame moliūgo, ant jo mėsos masės. Kepame orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!