Kepenėlėmis įdarytos vištų šlaunelės

Ingridientai:
4 didelės vištų šlaunelės,
200 g vištų kepenėlių,
2 riekelės batono,
1 kiaušinis,
1 nedidelis svogūnas,
3 šaukštai džiūvėsių,
druskos, pipirų, vištienos prieskonių, pieno,
aliejaus.

Gaminimas
Nuo šlaunelių nulupame odą, bet jos neatskiriame nuo kaulo, nuimame mėsą, kauliuką nukerpame, 4-5 cm paliekame. Vištieną sumalame su gerai išplautomis ir piene išmirkytomis vištų kepenėlėmis, piene išmirkytu batonu ir apkeptu keptuvėje su aliejumi svogūnu. Į masę įmušame kiaušinį, įdedame džiūvėsių, prieskonių, druskos ir gerai išminkome. Paruoštos masės pripildome vištos šlaunelių odąą, užrišame ir iškepame riebalais pateptoje skardoje, orkaitėje.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!