Kavos želė desertas

Ingridientai:
Juodos kavos želė:
3 šaukštai maltos kavos,
0,5 l vandens,
3 šaukštai cukraus,
2 šaukštai želatinos.

Baltos kavos želė:
3 šaukštai maltos kavos,
0,25 l vandens,
4 šaukštai cukraus,
0,25 l pieno,
2 šaukštai želatinos.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
šokoladinių kavos pupelių.
Gaminimas
Iš kavos želė skirtų produktų paruošiame juodos kavos želė ir baltos kavos želė. Želė sumaigome šakute ir sudedame į desertinius indelius. Papuošiame pasaldinta grietinėle ir šokoladinėmis pupelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!