Kalakuto kepsneliai su vyšnių padažu

Ingridientai:
500-600 g kalakuto krūtinėlės,
1/2 stiklinės sauso baltojo vyno,
kalakutienos prieskoniai,
pipirai, druska,
2-3 šaukštai sezamo sėklų.

Padažui:
500 g šaldytų vyšnių,
1/2 stiklinės raudonojo pusiau sauso vyno,
3-4 šaukštai cukraus,
keli gvazdikėliai,
2 šaukšteliai cinamono,
1 šaukštas krakmolo.
Gaminimas
Kalakuto krūtinėlę supjaustykite, įtrinkite prieskoniais, užpilkite vynu ir pamarinuokite 30-40 minučių. Paskui šiek tiek nusausinkite, apvoliokite sezamo sėklose ir iškepkite. Kepsnelius laikykite šiltai, kol paruošite padažą. Į puodą įpilkite 2-3 stiklines vandens, raudonjį vyną užvirkite. Tada suberkite vyšnias, cukrų, gvazdikėlius, cinamoną ir virkite dar 7-10 minučių. Baigiant virti supilkite su keliais šaukštais šalto vandens sumaišytą krakmolą. Maišykite, kol padažas sutirštės. Kepsnelius užpilkite padažu. Prie šio patiekalo tinka bulvių kroketai.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!