Kaitinti vaisiai ir uogos su sultimis ir romu

Ingridientai:
3 bananai,
2 apelsinai,
1 kriaušė,
6,5 l braškių,
1 stiklinė mėlynių,
sauja migdolų branduolių,
gabalėlis kokoso,
1 stiklinė cukraus,
2 stiklinės apelsinų sulčių,
100 g romo.
Gaminimas
Į puodą supilame sultis, cukrų ir šildome maišydami, kol cukrus ištirps. Sudedame susmulkintus vaisius, pakaitiname 3-4 min. (tik neužverdame), sudedame uogas ir riešutus, supilame romą.
Uždengiame, palaikome 20 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!