Jautienos šonkauliukai, kepti su ananasais

Ingridientai:
1,8 kg jautienos šonkauliukų,
nedidelis ananasas,
3 česnako skiltelės,
2 šaukšteliai juodųjų pipirų žirnelių,
1,5 šaukštelio sausų garstyčių,
pusė šaukštelio maltų gvazdykėlių,
2 šaukštai rudojo cukraus,
1,5 šaukšto maltų pankolių sėklų,
šaukštas aliejaus,
druskos,
petražolių papuošti.
Gaminimas
Česnaką smulkiai supjaustome, sumaišome su šviežiai grūstais pipirais, garstyčiomis, pankoliais, gvazdikėliais, aliejumi ir šaukšteliu druskos. Gautu mišiniu įtriname supjaustytus šonkauliukus ir palaikome 10 minučių.

Ananasą nuvalome, perpjauname išilgai pusiau, o po to skersai-maždaug 2 cm storio gabalėliais. Iš kiekvieno gabalėlio išpjauname šerdį. Šonkauliukus sudedame ant grilio grotelių ir vartydami kepame 20 minučių. Iškepusius sudedame į didelę lėkštę.

Ananaso gabalėlius sudedame į didelį dubenį, sumaišome su ruduoju cukrumi ir vartydami kepame grilyje 10 minučių. Šonkauliukus tiekiame su keptais ananaso gabalėliais. Papuošiame petražolėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!