JAUTIENOS KEPSNYS SU PADAŽU

Ingridientai:
50 g aliejaus,
10 g garstyčių grūdelių,
200 g jautienos išpjovos,
druskos, pipirų.

Padažui:
30 g aliejaus,
20 g citrinų sulčių,
50 g šiaudeliais pjaustytų salierų stiebų,
50 g šiaudeliais pjaustytos paprikos,
50 g griežinėliais pjaustytų pomidorų,
Vegetos prieskonių.

Gaminimas
Mėsą marinuojame su prieskoniais ir apkepame įkaitintoje keptuvėje 7 minutes. Nukeliame ir uždengiame. Ruošiame padažą: 3 minutes patroškiname daržoves, supilame citrinų sultis ir suberiame prieskonius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!