Jautiena, troškinta su lašinukais ir daržovėmis

Ingridientai:
300 g jautienos kumpio,
150 g rūkytų lašinukų,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
5-6 česnako skiltelės,
200 g saliero šaknies,
2-3 pomidorai,
8-10 bulvių,
2 šaukštai pomidorų padažo,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
žiupsnelis žalumynų,
aliejaus kepti.
Gaminimas
Kumpį ir lašinukus supjaustome kubeliais ir apkepiname įkaitintame aliejuje. Baigdami kepti sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir pakepiname dar 2-3 minutes. Į storasienį troškintuvą sudedame pakepintą mėsą, grūstus česnakus, įpilame vandens ir troškiname apie 10 minučių. Kai mėsa truputį suminkštėja, sluoksniais sudedame kitus paruoštus gaminti ir kubeliais supjaustytus produktus: pomidorus, salierus ir bulves. Nustatome mažą kaitrą ir troškiname, kol viskas suminkštėja. Baigdami troškinti įberiame pipirų, druskos, įdedame pomidorų padažo, įberiame žalumynų. Tiekiame inde, kuriame troškinome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!