Jautiena, troškinta su lašinukais ir bulvėmis


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.150 g lašinukų arba rūkytos šoninės,
2.300 g jautienos,
3.1 svogūnas,
pipirų, česnako,
4.2-3 pomidorai arba vienas šaukštas pomidorų tyrės,
5.8-10 bulvių,
žalumynai.
Gaminimas:
Lašinukus ir mėsą, supjaustytus kubeliais, apkepinti kartu su susmulkintu svogūnu. Apibarstyti druska, pipirais, įdėti smulkiai sukapoto česnako, įpilti šiek tiek vandens ir troškinti, kol mėsą pasidarys apyminkštė. Tada ant viršaus sudėti nedideliais gabalėliais supjaustytus pomidorus ir bulves. Apibarstyti juos druska, jei reikia, įpilti vandens ir uždengus dar truputi patroškinti.Geriausiai patiekti inde kuriame buvo troškinta. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!