Jautiena, marinuota su raudonuoju vynu

Ingridientai:
4 gabalėliai jautienos išpjovos (apie 700 g),
50 ml raudonojo vyno,
šaukštas aštraus pomidorų padažo,
šaukštas pomidorų pastos,
šaukštas garstyčių,
šaukštas acto,
šaukštas susmulkintų rozmarinų,
grūsta česnako skiltelė.
Gaminimas
Gaminame padažą. Į dubenį supilame vyną, actą, sudedame pomidorų padažą, pastą, garstyčias, rozmarinus, česnaką ir viską sumaišome.

Mėsą šiek tiek padaužome ir valandą marinuojame. Vieną kartą apverčiame.

Kepame grilyje po 15-20 minučių iš abiejų pusių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!