JAUTIENA, KEPTA BANDELĖSE

Ingridientai:
4 bandelės,
200-250 g virtos jautienos,
200 g fermentinio sūrio,
2 šaukštai sviesto,
1 poras,
1 šaukštas miltų,
sultinio,
1 stiklinės grietinės,
druskos, pipirų.

Gaminimas
Bandelių viršų nupjauname ir išskobiame minkštimą, ištepame sviestu. Porą supjaustome ir apkepiname. Jautieną supjaustome plonais griežinėliais ir sudedame į bandelių vidų, kiekvieną griežinėlį užpilame padažu ir pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Bandeles kepame orkaitėje 15-20 minučių. Tiekiame su šviežiomis daržovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!