Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Ingridientai:
700 g jautienos (be kaulų),
8 maži svogūnėliai,
1 raudonos paprikos ankštis.

Marinatas:
1/2 stiklinės aštraus kečupo,
1/3 stiklinės aliejaus,
3 šaukštai prieskonių sriuboms,
1 šaukštas sutarkuotų krienų.
Gaminimas
Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juostelę. Sudėti šašlykus į indą, užpilti marinatu, pridengti ir palikti vėsioje vietoje. Po 2 valandų išimti.Kiekvieno iešmelio gale užmauti papriką arba svogūnėlį. Kepti grilyje kartkartėmis vartant ir aptepant marinatu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!