Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmo

Ingridientai:
1 kg maltos kiaulienos ir jautienos,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
2 piene išmirkytos batono riekelės,
2 šaukštai švelnaus pomidorų padažo,
5-6 šaukštai sezamo sėklų,
100 g razinų,
1 maža oranžinė paprika,
sviesto,
maltos mėsos prieskonių,
druskos,
aliejaus.
Gaminimas
Susmulkiname svogūną ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Į maltą mėsą įmaišome kiaušinių, sumaltą batoną, svogūnus, pomidorų padažo, paskaniname druska, maltos mėsos prieskoniais, gerai išminkome, jeigu reikia, įpilame truputį vandens (mėsa turi lipti prie rankų). Atskirai susmulkiname nuplautas razinas ir papriką. Iš mėsos darome nedidelius kukuliukus ir apvoliojame vienus sezamo sėklose, kitus - razinose ar paprikose. Suveriame ant medinio ieššmelio, kepame orkaitėje, suvyniojęę1; įį folijįįąą ir įdėjęą gabalėlį sviesto arba kepimo skardą užždengiame folija.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!