ITALIŠKAS RYŽIŲ TROŠKINYS

Ingridientai:
150g ryžių
400g kepenėlių
100g rūkytos šoninės
2 svogūnai
2 šaukštai miltų
1/2 šaukštelio pipirų
2 raudonosios paprikos
1 marinuotas agurkas
2 šaukštai sviesto
1 šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
1/8 l mėsos sultinio
2 šaukšteliai kapotų p
Gaminimas
Užvirinti 1l vandens, pasūdyti, suberti ryžius, virti 16 min. uždengtame puode.
Išvirtus ryžius nuvarvinti sitelyje. Kepenėles supjaustyti juostelėmis, dubenėlyje sumaišyti su miltais ir pipirais. Nuluptus svogūnus ir šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepti svieste, sudėti kepenėles ir kepti 6 min. Suberti papriką,supilti sultinį ir užvirinti. Sudėti supjaustytas raudonąąsias paprikas ir pavirti 5 min. Galiausiai suberti ryžžius, petražžoles, sudėti pjaustytąįą aguąrką. Pagardinti pagal skonį.
(Lina Mikolaitytė)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!