Ispaniška žuvies sriuba su šafranu

Ingridientai:
6 porcijoms:

2 valg. š. alyvuogių aliejaus;
2 didelės smulkiai supjaustytos morkos;
3 plonomis riekelėmis supjaustyti porai;
1 raudonas ir 1 žalias susmulkinti pipirai;
1 valg. š. maltos paprikos;
Žiupsnelis šafrano;
2 stiklinės baltojo vyno;
3 stiklinės žuvies sultinio;
400 g baltos žuvies filė;
400 g krevečių be kiauto;
400 g nedidelių kalmarų;
2 valg. š. susmulkintų petražolių;
1 stambiai supjaustyta citrina.
Gaminimas
Dideliame prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite morkas, porus ir pipirus (apie 10 min.). Įberkite šafrano, sudėkite papriką ir patroškinkite dar porą minučių. Supilkite vyną, sultinį, įkaitinkite viską iki virimo ir virkite 15 min. Tuomet sudėkite supjaustytą žuvį, krevetes, kalmarus ir virkite dar 5 min. Prieš patiekdami apibarstykite petražolėmis ir sudėkite citrinos gabalėlius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!