Islandiškas paštetas

Ingridientai:
100 g avienos,
300 g nuskustų bulvių,
2 stiklinės mėsos sultinio,
maltų pipirų,
druskos.
Gaminimas
T e š l a. Kiaušinis, stiklinė miltų, 30 g sviesto, druskos. Išminkoma tešla ir pusvalandį paliekama pastovėti. Smulkiai supjaustyta mėsa sumaišoma su bulvių kubeliais, sudedama j paruoštą indą, užbarstoma pipirų, pasūdomą, supilamas sultinys, uždengiama iškočiota tešla ir kepama nekarštoje orkaitėje 1,5 val. Valgoma su salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!