Įdarytas čigonų kepsnys


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:

800 g kiaulienos,
druskos, pipirų,
1 saldžioji paprika,
2 svogūnai,
50 g lašinukų,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai pomidorų daražo.

Gaminimas:

Atpjauti stačiakampį mėsos gabalą, pabarstyti druska ir pipirais (1 šaukštelis druskos, 1/2 šaukštelio pipirų). Paruoštį įdarą : papriką nuplauti, perpjauti pusiau, išimti sėklas ir supjausyti stambiais gabaliukais. Nuluptą svogūną ir lašinius supjaustyti smulkiais kubeliais. Įdarą sumaišyti su šviežių pomidorų tyre, pasūdyti ir pagardinti pipirais. Ant mėsos gabalo sukrėsti įdarą ir susukti vyniotinį. Stipriai apvynioti plona virvute ir užrišti. Vyniotinį įdėti į troškintuvą, aptepti aliejumi ir pašauti į karštą orkaitę. Dažnai vartyti, kad vienodai apkeptų iš visų pusių. Retkarčiais palaistyti atsiradusiomis sultimis. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, aptepti kepsnį kečupu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!