Guliašias su grietine


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.4 šaukštai kiaulienos taukų,
2.600g jautienos,
3.500g svogūnų,
4.1/2 šaukštelio pipirų,
5.2 šaukšteliai maltų saldžiųjų paprikų,
6.1 žiuspnelis maltų džiovintų česnakų,
7.1/2 šaukštelio maltų kmynų,
8.1/8 l mėsos sultinio,
9.2 šaukštai raudonojo vyno, acto,
10.1 šaukštas miltų,
11.3/8l grietinės.
Gaminimas:
Taukus pakaitinti prikaistuvyje storu dugnu. Mėsą supjaustyti dideliais gabalais ir greitai apkepinti nuolat maišant. Svogūnus nulupti ir stambiai supjaustyti, suberti į mėsos puodą ir pakepti 5 minutes, kol įgaus rusvą spalvą. Įberti pipirų, supilti sultinį, actą ir sumažinti ugnį. Prikaistuvį uždegti ir troškinti, kol mėsa suminkštės. Kartais pamaišant.
Baigiant troškinti miltus sumaišyti su šlakeliu grietinės ir supilti į troškinį. Guliašą pagardinti pagal skonį, prieš patiekiant užpilti tirštos grietinės.
Troškinti apie 2 valandas. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!